Gratis Aanmelden

Masochisme met mooie studente (29)

DiscreetOnderdanig (29)

Vlak voordat ik een relatie kreeg was ik mijn onderdanige kant aan het ontdekken. Dat stopte vanwege mijn vriend en hij heeft ook geen enkele behoefte aan sm. Nu wil ik het toch niet helemaal opgeven en heb daarom besloten om discreet af en toe als sub te dienen.

Maak contact met haar
  1. Naam: DiscreetOnderdanig
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Oukoop
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 6/2/1992
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met mooie studente DiscreetOnderdanig van 29
FetishSwitch (24)
★★★★☆
Hey ik ben Anna ik ben een echt kinky sletje. Ik kan zowel onderdanig als dominant zijn. Heb lekkere speeltjes in huis en hou van rollenspel. Zoek een speelmaatje via hier.
SM met sexy tiener
DaisyLux (36)
★★★★★
Geil soms dominant, soms onderdanig. Ben gehuwd maar mijn man is heel vaak en lang van huis. Voor die vervelende momenten zoek ik een geil speelmaatje, je kunt blijven slapen, ofwel in bed, of ni de kooi, maar net hoe mijn bui is..
Sexdate met sexy milf
ToTheLimit (34)
★★★★☆
Ik ben behoorlijk onderdanig en ik zoek niet alleen graag de grenzen op, het liefst balanceer ik continue op de grens. Af en toe een uitglijer net er overheen en af en toe net wat softer maar altijd in de buurt van mijn grenzen.
SM dating met geile milf
SwitchyBitchy (39)
★★★★☆
Ik ben switch, kan super dominant en bitchy zijn maar ook mega onderdanig. Net afhankelijk van mijn bui en ons samenspel. Ik ben dol op bondage, anaalplay en dwang. Edging is een van mijn specialiteiten.
SM met kinky amateur
riskanteErica (26)
★★★★★
Ik ben een onderdanige vrouw op zoek naar een jonge dominante man. En omdat ik nog niet genoeg ervaring heb, wil iemand die dit doet hij kan me trainen. Ik geef de voorkeur aan een strikte dominant.
Daten met hete studente
Amberley8185 (24)
★★★★★
Ik heb het laatste jaar gemerkt dat ik zeer veel interesse heb in wat hardere sex. Ik fantaseer erover en ik kijk en filmpjes van. En nu ben ik op het punt dat ik het wel eens wil proberen. De kant van het onderdanig zijn trekt me het meeste aan denk ik, maar ik wil ook best eens dominant zijn.
Hardcore met extreme tiener
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Neuken met anaal met Lott
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Borsten betasten met Carla
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Neuken met Anne-Marij
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Neuken met anaal met Reijertje
© 2024 bdsmvrouwen.nl